بعضی وقتا حسابی از دستتون شاکی میشم! بله از دست شما. و شما. و شما. بله همون شمایی که فقط نشستید نوشتههای دیگرانو میخونید، گل درشتاشو جدا میکنید، زیر پستهاتون توی نزدیکا و غیره paste میکنید. شمایی که از زندگیتون نمینویسید! تجربههاتونو سفت چسبیدید! بعد هی عکس گل و موی بافته و روسری در باد و زانوی در بغل منتشر میکنید، زیرش مینویسید:
«سکوت...
رساترین فریاد یک زن است
وقتی سکوت میکند...
وقتی بحث نمیکند...
وقتی برای به کرسی نشاندن عقایدش تلاش نمیکند...
بفهم که واقعا آسیب دیده است...»
دفعهی بعد که رفتید پشتیبانی نزدیکا بابت برگزیده نشدن عکستون توی صفحهی اول برنامه و چوقولی بقیه، داد و فریاد کردید، میگم تو جوابتون بنویسن:
«کاربر محترم سلام!
سکوت...
رساترین فریاد یک زن است!
وقتی سکوت می کنید...
وقتی بحث نمی کنید...
وقتی برای به کرسی نشاندن عقایدش تلاش نمیکنید...
میفهمیم که واقعا آسیب دیدهاید...!
پشتیبانی نزدیکا!»
والا!
مدتهاست هرچی روایت مستند از زندگی آدما میخونم یا خارجیاند یا ایرانیِ «دستْ از دنیا کوتاه»! حالا دارم غر میزنم یه چیزی میگم؛ ایرانیِ «دستْ دورِ دنیا پیچان» هم داریم ولی انقدر بزرگ و اسطوره شدن که آدم تا میاد همذاتپنداری کنه، ایشون رفته مرحلهی بعد!
خب غُرم تموم شد!
ما آدما از دوران غارنشینی، توی جمع که هستیم - واقعی یا مجازی - عادت داریم به شباهتهامون بیش از تفاوتهامون توجه کنیم؛ چون برای زنده موندن در زمان غارنشینی نیاز داشتیم با جمع بمونیم و پذیرفته بشیم. نه فقط این مسئله، حتی الگوی اضطرابمون هم هنوز به همون شکله. - برای اون دوستی که میخواد بیاد نظر بذاره اینا تصورات خودته و از این حرفا، باید بگم اینا یه سری نظریهی روانشناسیه! ولی واقعا خوشحال میشدم اگه در این حد نظریهپرداز بودم! -
توجه بیش از حد به شباهت باعث میشه همه میخوان عکاس شن، همه میخوان فلان، بیسار، بوق! در نتیجه، زندگی که کسلکننده میشه، به جهنّم! مُحرّکهای بیرونی، به جای محرّکّهای درونی، آدما رو هدایت میکنن. حرفهای آدما، عکسالعملشون تعیین میکنه بعد از این باید چی کار کرد؛ به جای اینکه خود آدم، تحلیل کنه و تصمیم بگیره بعدش چی بشه. نمیگم به تفاوتهاتون بیش از حد توجه کنید. تعادل چیز خوبیه کلا. بیشتر از قبل به تفاوتهاتون توجه کنید و دربارهاش بنویسید! سایه و مصطفی این کارو میکنن گاهی. چیزای به ظاهر ساده از خودشون و تعاملشون با اطرافشون رو مینویسن که آدم میتونه تفاوت برخوردها رو تو موقعیتهای مشابه ببینه و به خودش آگاهتر باشه.
پ.ن.۱. برای آشنایی بیشتر با نزدیکا، برنامه را از کافه بازار نصب کنید.
پ.ن.۲. نویسنده: دلیِ کمالگرا زادهی اصل
پ.ن.۳. دلی مخفف دلآرامه. قبلا چندین نفر پرسیدن دلی چیه!(چیه، نه کیه تازه!)
من به شخصه حس میکنم شاید تجربه های شخصیم فقط برا خودم جالب باشه برا همین خیلی سعی نکردم نزدیکا بنویسمشون نتیجه اش این میشه که با همون پستا که اون بالا گفتین رو به رو میشد 😁😁😀